Verpleeghuizen, instellingen en zorglocaties, ze zien zich allemaal voor uitdagingen geplaatst die ons voorstellingsvermogen ver voorbij gaan. Artiesten, muzikanten, bedrijven in de entertainment zien ook omstandigheden die eerder een bedreiging vormen dan een uitdaging.

Wij hebben van 1 en 1, twee gemaakt. Kijk op open raam concerten om erachter te komen wat onze optelsom is. Voor dit initiatief is ondersteuning nodig. Zodat instellingen en verpleeghuizen hun bewoners iets leuks kunnen bieden in deze benauwde tijden en wij de optredende artiesten van een beetje lucht kunnen voorzien.

Heb je of weet je een bedrijf dat hier een financieel steentje aan kan bijdragen? Heb je zelf iets over voor deze zorg met afstand?

Stuur een mail en je ontvangt de details.

In de updates van de open raam concerten publiceren wij wekelijks de gang van zaken zodat je kunt zien wat er met de bijdrages gedaan wordt. Dus, deel dit bericht, doe er iets mee, plak het op alle ramen in jouw omgeving, sein instellingen in of stap gewoon op dat bedrijf af waarvan je denkt dat ze mee willen doen. We horen graag van je!

Open raam concerten worden mede mogelijk gemaakt door: