Protocol open raam concert

1. In samenspraak met instelling wordt dit veiligheidsprotocol afgesproken. Het doel hiervan is het voorkomen van besmettingen van zowel de bewoners van een locatie als de optredende artiesten. Tevens willen we hiermee volledig voldoen aan de geldende regelgeving.

2. In samenspraak met instelling spreken we een datum af en die laat dit van tevoren aan de gemeente weten. Handhaving wordt hiervan ook op de hoogte gebracht. Er worden geen derden (fotograaf, pers, publiek) uitgenodigd voor dit concert.

3. Van de organisatie komt er iemand van tevoren kijken en overleggen over de plaats van het optreden en in welke vorm dit gaat gebeuren.

4. Op locatie hebben we afgesproken waar we gaan optreden. Stroompunt buiten de locatie zodat er niemand naar binnen hoeft. Ongeveer 1,5 uur van tevoren komt de techniek (2 personen) opbouwen en testen. Het podium bestaat uit een setting van twee caravans die beide een podium bieden aan twee artiesten zodat onderlinge afstand hier gegarandeerd is. Als de caravans niet kunnen (bv. door kleine toegang of ruimtetekort) dan wordt er een open, mobiel podium gemaakt met tent en klein beetje aankleding. Ook hier gelden afspraken over onderlinge afstand en samenscholingsregels.

5. Bandleden reizen individueel naar de locatie. Aanwezig 30 minuten voor aanvang zodat geluid afgesteld kan worden. Het optreden duurt tussen de 30-60 minuten, zonder pauze. Voor eventuele omstanders regelen de mensen van de locatie de informatie en zorgen dat er onderling genoeg afstand gehouden wordt.

6. Na afloop pakken de bandleden individueel hun spullen in. Nadien volgt de techniek voor afbraak en ophalen van podia en installatie.

7. Er worden geen aankondigingen gedaan van deze open raam concerten.