Beste artiest,

Hier even op een rijtje wat de bedoeling is voor, tijdens en na jullie optreden bij de ‘open raam concerten’.

1. Hanteer de aangegeven tijden! In de instellingen waarvoor we optreden gelden ijzeren regimes qua tijdsindeling dus kom op de aangegeven tijd zodat er binnen de instellingen geen ongemak ontstaat.

2. In techniek voor het optreden is voorzien. Neem alleen mee wat je nodig hebt voor jouw instrument (effectpedals, eigen microfoon). Mocht je aparte wensen hebben, laat ze achterwege of bel me even om te overleggen. In principe: inpluggen en spelen.

3. Houd anderhalve meter afstand van elkaar en ga onder geen enkele voorwaarde het gebouw van de betrokken instelling in.

4. Je wordt op de aangegeven tijd opgevangen door ons. Volg de instructies op, die hebben wij al met de instelling afgesproken en doorgenomen. Eigen initiatief in deze wordt niet op prijs gesteld.

5. Stel je vooral even voor hoe het leven aan de andere kant van die ramen is. Ook al staan ze open, de bewoners kunnen er niet uit. Jij bent het vertier voor een uurtje. Maak er voor de toeschouwers een feestje van!

6. De concerten worden niet aangekondigd in de social media. Achteraf is natuurlijk prima, een linkje naar openraamconcerten.nl zou fijn zijn.